• De grootste Oska collectie van Noord-Nederland... vindt u hier!

Annie Sloan Krijtverf

Annie Sloan Krijtverf is een verf met unieke eigenschappen, die er voor zorgen dat de verf een scala aan toepassingen heeft. Door de krijt in de verf, droogt deze zeer mat op en heeft een fluweelachtige uitstraling.

Doordat de Annie Sloan krijtverf op waterbasis is, is deze gemakkelijk te verwerken, vrijwel reukloos, droogt snel en kwasten kunnen worden schoongemaakt met water (zelfs na verloop van tijd, als de kwast al hard geworden is).

Annie Sloan verf is ademend en absorberend. Deze eigenschap maakt de krijtverf uitermate geschikt voor diverse decoratieve verftechnieken, zoals bv. patineren, sjabloneren en doorschuren.

Voor een duurzame afwerking kan Annie Sloan krijtverf worden behandeld met boenwas. Doordat de verf absorberend is, wordt de boenwas opgenomen in de verflaag. Hierdoor ontstaat een afwerking die gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Dit resultaat kan ook worden verkregen met extra matte vernis, maar boenwas geeft een mooiere en levendiger uitstraling.

Voor meer details, bezoek dan de website van Annie Sloan krijtverf.

Onderstaande kleuren zijn leverbaar in 1L, 0,25L en 0,10L verpakkingen:

Annie Sloan kleurkaart

Polyvine

Wij verkopen een breed assortiment polyvine producten. Polyvine levert onder andere de volgende producten:

Polyvine Vernis was

Ideaal te gebruiken in combinatie met krijtverf. De verniswas zorgt voor bescherming en een antieke look. Eenvoudig aan te brengen en op waterbasis. Bied ook uitstekende bescherming bij snel slijtende oppervlakken als tafels.

Polyvine decorateursvernis

Dit polyvine product beschermt een breed gamma oppervlakken. Uitstekend te gebruiken met krijtverf. Zorgt voor een verdieping van de kleur van krijtverf en een echte matte/oude uitstraling. Sterker effect dan polyvine vernis was.

Ook te koop het boek: verftechnieken door Tilly Cambré

Een nieuwe look voor oude voorwerpen

Wij leveren alle polyvine producten die in Verftechnieken van Cambré genoemd worden. Zoals bijvoorbeeld de verniswas, Transparant, Gouden Den, Notelear, grijs, wit en zwart.

Mocht u advies nodig hebben over het gebruik van Polyvine producten kunt u altijd langskomen in de winkel of contact opnemen via het contactformulier.

15