• De grootste Oska collectie van Noord-Nederland... vindt u hier!

Jan Jansen schoenen

Heeft u altijd al een paar schoenen van de toonaangevende Nederlandse ontwerper Jan Jansen in uw bezit willen hebben? Bij Buitengewoon Buitenpost vindt u een selectie van de mooiste schoenen van zijn hand. De passie en het vakmanschap van ontwerper Jan Jansen ziet u terug in de gewaagde kleuren, patronen en modellen.

Jan Jansen schoenen zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes. De ontwerpen zijn bijzonder, eigenzinnig en altijd weer vernieuwend.  Draagt u graag bijzondere kleding? Dan kan een paar Jan Jansen schoenen niet in uw collectie ontbreken.

 


 

In onze winkel en onze webwinkel vindt u altijd de nieuwste collectie Jan Jansen schoenen en de scherpste aanbiedingen! De schoenen van Jan Jansen zijn niet alleen bijzonder, tijdloos en modieus, maar ook gemaakt van de mooiste materialen. Een paar originele Jan Jansen schoenen maken uw outfit helemaal af!

In de zomer kiest u voor een elegante open schoen of een comfortabel en modieus kort laarsje. Voor de winter zijn de lange gevoerde laarzen van Jan Jansen ideaal!

Jan Jansen schoenen online bestellen

Jan Jansen schoenen bestelt u snel en veilig online in onze webwinkel! Omdat wij voor bestellingen boven de €50,00 geen verzendkosten rekenen, is de verzending van uw unieke paar Jan Jansen schoenen geheel gratis!

Wij verkopen de schoenen van Jan Jansen al jaren met groot succes. Zowel online als in onze winkel. Wij adviseren u graag over de pasvorm, de maat en het materiaal van de Jan Jansen schoenen in onze collectie. Neemt u gerust contact op met 1 van onze medewerkers wanneer u vragen heeft!

Heeft u uw oog laten vallen op een paar Jan Jansen schoenen dat niet online in onze webwinkel staat? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij kunnen alle Jan Jansen schoenen snel en voordelig leveren!