Retourneren

Vanaf de leverdatum heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen die periode kunt u zonder opgaaf van reden uw bestelling geheel of gedeeltelijk retourneren.

Besluit u te retourneren, dan dienen de artikelen in goede staat te zijn. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan / op het artikel zitten. Tevens moet de bon aanwezig zijn – of in het geval van de webwinkel de factuur die u per e-mail heeft gekregen. Als wij retouren ontvangen zonder gegevens van u of uw bestelling, kunnen we de retour niet verwerken.

U heeft de keuze om uw pakket naar ons op te sturen met de verzenddienst van uw keuze, of uw bestelling terug te brengen naar onze winkel in Buitenpost. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Het adres voor retourzendingen is hetzelfde als onze winkel: Voorstraat 45, 9285 NP Buitenpost (route).

Na ontvangt van uw retour controleren we de zending en als alles in orde is, storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening of creditcard, afhankelijk van de betaalmethode die u koos bij uw aankoop.

Meer klantenservice