• De grootste Oska collectie van Noord-Nederland... vindt u hier!

Masai kleding

Masai is een merk uit Denemarken. Het is een merk voor de vrouw die van mooi en comfortabel houdt. Masai gebruikt heel vriendelijke stoffen en de prints zijn kleurrijk. De bovenstuks zijn zo gesneden dat er een mooie taille te zien is. We hebben broeken tuniekjes, jurken, linnen zomertruien en blousjes in onze collectie. Tijdloze comfortabele kleding. Masai gaat van S t/m XXL.


Het kledingmerk Masai

Broer en zus Hans en Nina Rye zijn in 1992 gestart met hun kledingmerk Masai. Inmiddels wordt het merk verkocht in meer dan 1200 winkels in 25 verschillende landen. Daarnaast zijn er in Denemarken en Zweden nog 16 kledingwinkels die exclusief de kleding van Masai verkopen.

Masai mode: voor wie?

Masai mode richt zich op de modebewuste vrouw met een individuele en ontspannen kledingstijl. De kleding van Masai is erg comfortabel en is gemaakt van natuurlijke materialen. Houdt u van bijzondere en comfortabele kleding, dan zal de kleding van Masai u ook zeker bevallen! Masai mode is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

In de zomercollectie wordt vooral veel viscose gebruikt in jurkjes, tunieken en blouses. In de wintercollectie wordt er veel gewerkt met wol waarvan mooie jasjes, truien en vesten worden gemaakt. De prints varieren van rustige pasteltinten tot stoer en kleurrijk.