Oska voorjaar 2015 collectie video

Het zonnetje schijnt weer uitbundig! Het is dan ook de hoogste tijd om uw lente- en zomergarderobe aan te schaffen. Heeft u de nieuwe OSKA voorjaar 2015 collectie al bekeken?

In onderstaande video presenteert Oska de nieuwe kleding voor het voorjaar en het zomer van 2015. Wij hopen dat u hier net zo enthousiast van wordt als wij zelf!

Elegant en comfortabel, gemaakt van luchtige materialen zoals katoen en linnen. De Oska kleuren zijn dit voorjaar weer prachtig! De kleuren van de nieuwe collectie zijn geïnspireerd door de warme Zuid-Europese landen. Warm zand, de verkoelende zee, rood pleisterwerk, vervaagde zachte kleuren. Heerlijke comfortable broeken, elegante jurken en luchtige zomerjasjes. Uiteraard kunt u met uw nieuwe Oska kleding weer eindeloos combineren, ook met items uit de oudere collecties!

Laat u inspireren, en bestel uw zomerkleding in onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Friesland, of in onze paslocatie in Pijnacker. Naast de nieuwe collectie van Oska, vindt u hier ook de nieuwe collecties van merken zoals Masaï, Boris Industries en Normal Crazy.

Graag tot ziens bij Buitengewoon Buitenpost!