Winkel en webwinkel Buitengewoon Buitenpost

Buitengewoon Buitenpost is dé winkel voor vrouwen die op zoek zijn naar echt bijzondere kleding, schoenen en accessoires. Al jaren een begrip in Friesland, en sinds de start van de webwinkel in 2010 kan iedereen kennismaken met de bijzondere kleding en schoenen van merken zoals Oska, Trippen, Normal Crazy en veel meer.

Een bijzondere damescollectie met kwaliteitsmerken

Mijn naam is Rineke Olieman, eigenaresse. Ik koop mijn collectie altijd zeer zorgvuldig in. Draagcomfort, duurzaamheid, de kwaliteit van het materiaal en het kleurgebruik zijn de belangrijkste punten waar ik op let. Ik kies dan ook bewust voor echte kwaliteitsmerken. We voeren merken zoals Oska, Trippen en Jan Jansen, maar ook Boris Industries, Elsewhere en Normal Crazy. Allemaal kwaliteitsmerken die u zeker niet overal vindt! Ik ben altijd op zoek naar vernieuwende en bijzondere kleding en schoenen voor in mijn winkel én webwinkel.

Advies van een expert die de tijd voor u neemt

Mijn klanten zijn vooral vrouwen die net even iets anders willen en die langere tijd met hun kleding doen. Kwaliteit en pasvorm zijn daarom heel belangrijk. Met het verstrijken der jaren verandert ons figuur, daar ontkom je niet aan.

Door kleding met een goede pasvorm te dragen, haalt u het beste uit uzelf. Dit geldt ook voor kleur, iets waar ik altijd veel aandacht aan besteed. Veel vrouwen dragen zwart, puur omdat het afkleedt en makkelijk combineert. Ik probeer deze vrouwen te laten zien welke kleuren goed bij iemand passen. Mijn klanten zijn vaak aangenaam verrast wanneer ze zien dat bijvoorbeeld rood hen prachtig staat. Als gediplomeerd kleurenanalist geef ik u hier graag advies over!

Ik neem voor elke klant uitgebreid de tijd, of u nu langskomt in de winkel of een bestelling plaatst in de webwinkel. Voor wie graag uitgebreid en persoonlijk wordt geholpen bied ik Personal shopping. Heeft u een vraag over een artikel of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neemt u dan gerust contact op, raadpleeg de klantenservicepagina, of kom langs aan de Voorstraat 45 in Buitenpost. De openingstijden vindt u in de voettekst.

Sfeerimpressie winkel