• De grootste Oska collectie van Noord-Nederland... vindt u hier!

Winkel en webwinkel Buitengewoon Buitenpost

DSC_0334Buitengewoon Buitenpost is dé winkel voor vrouwen die op zoek zijn naar echt bijzondere kleding, schoenen en accessoires. Al jaren een begrip in Friesland, en sinds de start van de webwinkel kan iedereen nu kennismaken met de bijzondere kleding en schoenen van de merken Oska, Trippen en Jan Jansen.

Rineke_Olieman

Ik koop mijn collectie altijd zeer zorgvuldig in. Draagcomfort, duurzaamheid, de kwaliteit van het materiaal en het kleurgebruik zijn de belangrijkste punten waar ik op let. Ik kies dan ook bewust voor echte kwaliteitsmerken. In mijn webshop kunt u kleding en schoenen aanschaffen van Oska, Trippen en Jan Jansen. In mijn winkel in het Friese Buitenpost voer ik meer merken, waaronder Boris Industries, Masai en Normal Crazy. Allemaal kwaliteitsmerken die u zeker niet overal vindt! Ik ben altijd op zoek naar vernieuwende en bijzondere kleding en schoenen voor in mijn winkel en in mijn webwinkel.

Mijn klanten zijn vooral vrouwen die net even iets anders willen en die langere tijd met hun kleding doen. Kwaliteit en pasvorm zijn daarom heel belangrijk. Met het verstrijken der jaren verandert ons figuur, daar ontkom je niet aan.

Door kleding met een goede pasvorm te dragen, haalt u het beste uit uzelf . Dit geldt ook voor kleur, iets waar ik altijd veel aandacht aan besteed. Veel vrouwen dragen zwart, puur omdat het afkleedt en makkelijk combineert. Ik probeer deze vrouwen te laten zien welke kleuren goed bij iemand passen. Mijn klanten zijn vaak aangenaam verrast wanneer ze zien dat bijvoorbeeld rood hen prachtig staat. Als gediplomeerd kleurenanalist geef ik u hier graag advies over!

Ik neem voor elke klant uitgebreid de tijd. Of u nu langskomt in mijn winkel of een bestelling plaatst in mijn webwinkel. Heeft u een vraag over 1 van de kledingstukken of schoenen in mijn collectie? Neemt u dan gerust contact met mij op.

Vriendelijke groeten,

Rineke Olieman
Eigenaresse Buitengewoon Buitenpost

Sfeerimpressie